JELLEMZŐK

A TÁRSASÁG ÉRTÉKELÉSI ÉS KORREKCIÓS KEZELÉSI RENDSZERE

Regisztráció látogató és fogoly számára

Az okirati bizonyítékokkal rendelkező családtagoknak vagy rokonoknak regisztrálniuk kell magukat látogatóként. A rendszer digitálisan rögzíti a látogatók be- és kijelentkezési idejét későbbi elemzés céljából. A látogató kiléte automatikusan mentésre kerül

A fogoly profilozása

Segítse elő a nyomozási folyamatot azáltal, hogy értékeli a fogvatartott személyazonosságát, bizonyítékait, viselkedési és pszichológiai nyomait a fogvatartott jellemzőinek megállapításához, vagy akár a bűncselekmények sorozatához kapcsolja az illetőt.

Sejtkezelés

Könnyítse meg a börtön tisztviselőinek az összes látogatói és cellás információ hozzáférését és kezelését. A fogvatartási információk tárolása digitális archívumban. Könnyítse meg a kezelést és a szükséges rutinjelentések elkészítését.

Orvosi menedzsment

Segítsen figyelemmel kísérni, összegyűjteni és kezelni az egyes fogvatartottak egészségügyi adatait. Az egészségügyi szolgáltatók megkönnyítik a kórelőzmények, receptek és laboratóriumi eredmények távoli megszerzését. Adatbázis és referencia létrehozása az orvosi intézkedések során

Börtön és javítási karbantartás menedzsment

Rögzítsen minden információt az épület létesítményeiről és a börtöncellákról, berendezésekről, pótalkatrészekről és digitális eszközökről. Könnyen kezelheti a karbantartási ütemezéseket és azonosíthatja az elmaradt karbantartásokat. A létrehozott feladatsablon felhasználható munkarendelések készítéséhez ütemezett karbantartási munkákhoz

Járőr és váltó menetrend

Könnyítse meg a vezetés számára az állítható őrjárási ütemterv elkészítését. Ezt a rendszert annak biztosítására használják, hogy a biztonsági őrök működjenek és egy időben tartózkodjanak egy adott helyen. Ez a modul rögzíti a biztonsági tisztviselők körét különböző helyzetekben, például a járőröknél őrző biztonsági őröknél és a fogva tartó cellák területét ellenőrző javító tiszteknél. Az összes idő- és helyadatot a rendszer tárolja.

Infrastruktúra és eszközfenntartás kezelése

Alkalmazzon integrált eszközadat-kezelést a rögzítéstől, a karbantartástól, a helytől és az eszköz állapotától kezdve. Az eszközökre vonatkozó összes adatot egy helyen tárolja funkciókkal, hogy megkönnyítse az eszközök adatainak keresését a kritériumok alapján. Döntsön döntéseket a vagyongazdálkodásról, hogy hatékonyabban tudja megakadályozni az eszközök pazarlását és veszteségét. Az eszközadat-jelentések exportálhatók PDF formátumban, vagy közvetlenül kinyomtathatók egy nyomtató eszközön keresztül..

A fogva tartás állapota

Ez a funkció megkönnyíti a foglyok helyzetének kiderítését a belépés dátumától, a lejárat dátumától a törvénysértések listájának történetéig. Minden megjelenített információ konvertálható pdf fájlba nyomtatás céljából.