JELLEMZŐK

A fogvatartottak viselkedésének elemzése - A.I

Maradás (Loitering)

  • Riasztás akkor aktiválódik, ha valaki a
  • meghatározott időtartamot meghaladó terület.
  • Állítson be sokszögű területeket.
  • Állítson be több független figyelmeztető vonalat egyben
  • színhely.
  • Állítsa be a minimális riasztási időtartamot és ismételje meg
  • riasztási intervallum.
  • Szűrje le a területet behatoló célok méretét.

Mozgásérzékelés

A bőrmozgás érzékelésével csak az emberek tevékenységei szolgálnak eseményindítóként. Míg az elhaladó járművek, vagy a helyszínen végzett állati tevékenységek már nem váltanak ki ilyen eseményeket. Ez segít csökkenteni a hamis riasztásokat, valamint a kamera konfigurálásához szükséges időt és erőfeszítést.

Kilépés az észlelésből

A riasztás akkor aktiválódik, ha valaki elhagyja a kijelölt területet (amikor egy vagy két ügyeletes személy), vagy alvás közben alszik. Állítson be sokszögű területeket. Állítson be több független figyelmeztető területet egy jelenetben. Állítsa be a minimális riasztási időtartamot és a jelentés intervallumát.

Hanghiba Érzékelés

Automatikusan észleli a rendellenes hangot a csatornán. Állítsa be a hang intenzitását. Állítsa be a minimális riasztási időtartamot.

Verekedés Érzékelés

A riasztás akkor aktiválódik, ha a harci eseményt automatikusan észlelik. Állítson be sokszögű területeket. Jelenleg csak egy terület állítható be.

Arc Érzékelés

Lásd az összes arcot, amely a kamera látómezejébe került. Készítsen jelentéseket azokról a személyekről, akiknek jelenlétét észlelték, az észlelési idő feltüntetésével. Automatikus értesítéseket kap az arcok észlelésekor a monitorról.

Arc Elismerés

Videomegfigyelő rendszer a távolsági emberek azonosítására. AI technológia, amely olyan funkciókat képes biztosítani, mint az arcfelismerés, az arcképkeresés, az arcok összehasonlítása, az intelligens keresés, az arcadatbázis-kezelés.

Egyszemélyes észlelés

Állítson be sokszögű figyelmeztető területeket. Állítson be 10 független figyelmeztető területet egy jelenetben. Az egyszemélyes riasztás minden figyelmeztető területen kiváltható (nincs riasztás, ha egynél több személy van, vagy nincs személy).

Összejövetel Érzékelés

Riasztás indul, ha az észlelt összegyűjtés meghaladja a beállított időszakot. Állítson be sokszögű területeket. Állítsa be az érzékenységet.

Felkelni Érzékelés

A riasztás akkor aktiválódik, amikor a cél a fegyveres perióduson belül felkel. Négy éllel állítson be egy felkelési érzékelési területet. Állítson be több független figyelmeztető területet egy jelenetben.